2014. július 11., péntek

Bemutató: Nano maszk

A NANO jelenleg a világ legkisebb belső térfogattal rendelkező búvármaszkjaA Cressi új maszkja készülékes és szabadtüdős merülésekhez egyaránt jól használható. Belső térfogata hihetetlenül pici, mindössze 83 cm3 (kb. 6 evőkanálnyi folyadék fér el benne!), ezért aztán a víztelenítés, kiegyenlítés manővere nem is igényel különösebb odafigyelést, még a szabadtüdős búvároknak is csak nagyon kevés levegőt kell ilyesmire elpocsékolniuk. Míg a belső térfogat igen kicsi, addig a látószög - a csepp alakú biztonsági üveg lencséknek köszönhetően - elég nagy. Az anatómiai maszkpánt a finombeállítású rugalmas csatok segítségével kényelmesen és pontosan a fej méretére állítható. Mivel a maszk egyébként is kis méretű ezért az ellenállása is kicsi, a búvár könnyedén siklik vele a vízben.

NANO Crystal - kristály-szilikon szoknyával

A NANO-nak két változata van, a különbség a szilikon szoknya anyagából adódik. A Crystal verzión a Cressi exkluzív szabadalmát, a kristály-szilikon szoknyát találjuk, amely különösen lágy, olyan áttetsző mint az üveg és hosszabb idő elteltével sem sárgul meg, ellentétben a hagyományos átlátszó szilikonokkal.
A Black verzió természetesen a fekete változatot takarja, a szoknya itt 100% csúcsminőségű puha fekete szilikonból készül. Ennek a változatnak a kerete csak fekete lehet, de választható fekete, zöld, vagy barna betétekkel is. További újdonság, hogy ez a változat idén már HD lencsével is kérhető, ami fölerősíti a víz alatti látvány színét és élességét.


NANO Black - fekete szilikon szoknyával

Ahogyan az elején már szó esett róla, a Cressi legújabb búvármaszkja, elsősorban komfortja miatt, mindenfajta merüléshez és búvárnak jó szívvel ajánlható, de talán a szabadtüdős merülők fogják igazán értékelni a pici belső térfogatot. A Crystal változat idén már hat színben választható, a Black verzió pedig három lehetőséget kínál a búvároknak, akár HD lencsével is.

További információk a Nano maszkról


Tetszett amit olvastál? köszönjük, ha megosztod az ismerőseiddel is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése