2015. szeptember 8., kedd

Képes beszámoló a Cressi tesztnapról

Remek hangulat, késő nyári időjárás és profi szervezés jellemezte a Hegyeshalmi-bányató mellett megrendezett Nemzetközi Búvárkarnevált szeptember első hétvégéjén, ahol mi is kint voltunk.

A jobbára felhős, kissé szeles idő ellenére is szép számmal érkeztek a résztvevők már kora délelőtt.


A központi sátor egyik oldalában állítottuk fel a bemutató-, és teszt standunkat. A fotón Aladics Ferenc, a Cressi Hungary vezetője látható.


A bemutató modellek mellett természetesen teszt felszerelésekkel is készültünk, amiket most bárki kipróbálhatott merülés közben is. 


Igazi különlegesség volt egy a 80"-as években gyártott, ma már retrónak mondható búvármellény, amit szintén ki lehetett próbálni (a fotón sárga-piros csíkokkal).


Lelkes érdeklődés volt a bemutatott búvárfelszerelések iránt. Ezúttal nem volt érvényes a "mindent a szemnek semmit a kéznek" aranyigazság.


Bár a nap ritkán sütött ki, de ez nem lehetett akadálya annak, hogy néhányan kipróbálják a Cressi napszemüvegeit is.


Az egyik lelkes felszerelés tesztelő egyenesen a Közel-keletről érkezett... ;) a fotón éppen az Air Travel mellényt szereli fel a palackjára.


Egy búvárkarneválon olykor kimondottan fura vendégek is megfordulnak a standon :)


Természetesen egy szabadtéri búvár rendezvény nem múlhat el főzés nélkül. A képen a főzőverseny egyik részvevője éppen arról beszél, hogy mi rotyog a kondérban (francia lecsó volt, magyarosan..., vagy fordítva).


Köszönjük, hogy itt lehettünk, jövőre találkozunk ismét a Nemzetközi Búvárkarneválon!További fotók közösségi oldalainkon láthatók:
Google+
Facebook
Twitter

Tetszett amit olvastál? ha igen, akkor ajánld az ismerőseidnek is. Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése