2015. december 30., szerda

Képviseletek éves találkozója a Cressi-nél

Ha Olaszország, akkor pizza, pasta, gelato… ám nekünk ennél jóval többet jelent: CRESSI.


Az év végi rendezvénynek, melyen az európai országok kereskedelmi képviselői vesznek részt, már nagy hagyománya van a Cressi-nél. A családias hangulat szintén hagyományos, igaz már nem a tulajdonos Antonio Cressi, hanem a fia Marco vezetésével folynak a megbeszélések. Talán kevesen tudják, de a Cressi reduktorcsalád MC rövidítése Marco Cressi monogramja. Említésre érdemes még, hogy Portugália jelenlegi kereskedelmi képviselője az édesapjával érkezett, aki viszont éppen 40 éve kezdte az együttműködést a Cressi-vel.

Az idő kerekét már csak azért is érdemes forgatni, mert jövőre 70 éves jubileumi évfordulóra készül a Cressi. S miközben elmerengünk, hogy ennyi idő alatt mekkora utat járt be a márka, máris a nagy bemutatóteremben találjuk magunkat, ahol viszont már a jövő vár, az új termékek bemutatója. Minden évben izgalmas, minden évben megújult, vadonatúj fejlesztések és szabadalmak.

Új termékek bemutatója

A prezentáción megismerkedünk a következő év újdonságaival. A saját fejlesztésű Drake búvárkomputer, amely - pro, free, dinamikus és statikus funkcióival - a szabadtüdős merülők kedvence lehet. A csúcsmodell Newton búvárkomputer újabb, ezúttal titánium változatban jelentkezik. A nevében is pillekönnyű Ultralight utazó dzsekett, és az Ice félszáraz búvárruha teljesen új, továbbá több ruha és búvármellény is frissült az új modellévre. Új lámpa érkezik a Lumia. Szintén teljesen új modell az Air maszk nagy látótérrel, illetve egy a másik újítás, az Action maszk, amelyen már gyárilag egy kis konzol található direkt az akciókamerákhoz. Lesz új modell a légzőcsöveknél, illetve nagyobb színválasztékú, még kedvezőbb árfekvésű maszk-légzőcső szettek érkeznek. További praktikus apróságok: komputer szíj hosszabbító, reduktor táska, száraz zsákok és napszemüvegek. Úszóvonalon a Triton úszóruhát a triatlonosok fogják értékelni, a Baloo úszómaszkok vidám színei pedig remélhetőleg a kisgyerekek arcára fognak mosolyt csalni.

Bemutatóterem részlet

Az interaktív bemutató három órán keresztül tart, mindent kipróbálhatunk, megfoghatunk. De nemcsak a termékekről, hanem a teljesen újfajta katalógusról, a magyarázó ábrákról és összehasonlító táblázatokról, az alkatrészek rendszerezéséről és a küszöbön álló logisztikai fejlesztésekről is szó esik.

Interaktív bemutató, mindent kipróbálhatunk, megfoghatunk

Délután egy újabb helyszínen, a szerviz oktatóteremben folytatjuk, ahol a reduktorok működéséről és sztenderdjeiről esik szó. Az előadást a Cressi fejlesztőmérnökei tartják. Remek dolog személyesen hallgatni azokat a szenvedélyes elkötelezettségű szakembereket, akiknek az agyából kipattannak azok az ötletek, amelyekből végül az új szabadalmak születnek.

Az országonkénti személyes megbeszéléseken lehetőségünk nyílik a képviseletünk alá tartozó régió egyedi sajátosságait megbeszélni. A meglepetés itt sem marad el, egy átalakított, ultramodern tárgyalóban fogadnak. Minden ötletet, javaslatot, meghallgatnak, mindenre odafigyelnek. A hangulat kötetlen, családias, ahogyan az egész rendezvény.

Személyes megbeszélés a megújult tárgyalóban

Búcsúzóul még elköszönünk olasz irodai kollégáinktól, akikkel napi kapcsolatban állunk, és bekukkantunk a hatalmas raktárba is. Jó érzés a Cressi nagy, nemzetközi családjához tartozni és nap mint nap ugyanazon közös célért dolgozni: azért, hogy mindenki aki Cressi felszerelést használ, nagyszerűen érezhesse magát a vízben és a vízparton egyaránt.


Tetszett amit olvastál? ha igen, akkor ajánld az ismerőseidnek is. Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése