2017. április 22., szombat

Bemutató: Desert szárazruha


A DESERT egy kényelmes és jól szigetelő szárazruha, amely tulajdonságai a 4 mm-es High-Density (sűrített) neoprén anyagnak és a Liquid Seal védelemnek köszönhetők.

A neoprén varrásait kívül egy speciális elasztomer réteg fedi (Liquid Seal), amely egyszerre jelent áthatolhatatlan akadályt a víznek és fokozott védelmet a varrásoknak. A ruha belsejében extra tömítőszalag garantálja a varrások teljes vízzárását. Ezt a dupla szigetelőrendszert az olyan igényes és tapasztalt búvárok elvárásaihoz tervezték, akiknek fontos, hogy a ruha akár szélsőséges munka és időjárási körülményekhez is alkalmazkodjon.

Smooth Skin nyakmandzsetta és Liquid Seal bevonat a varrásokon

A ruha különleges High Strech Spanflex anyagból készül, ami a rugalmasságot és a kopásállóságot fokozza. A csuklómandzsetták 3.5 mm-es, belül teljesen sima Smooth Skin anyaga is (puha) neoprén, külső Ultraspan rétege kifejezetten nagy nyúlást tesz lehetővé. A nyakmandzsetta ugyanebből az anyagból, csak 2.5 mm vastagságban készült, ami még nagyobb kényelmet és - visszahajtott állapotban - jobb szellőzést is biztosít. A vállak és a térdek fokozottan kopásálló X-Diamond Pad védőbevonatot kaptak.

Forgatható feltöltőszelep és nagyméretű tárolózseb

Az új szárazruhából természetesen külön női (lady) és férfi modell is van. Tartozék a csuklya, a lábon elhelyezett nagyméretű tárolózseb és a puha neoprén zoknik. Opcióban öltönyzsák, aláöltözet, illetve tetszőleges vastagságú neoprén csizma és kesztyű is választható.

Technikai jellemzők
  • 4 mm-es High-Density neoprén anyag
  • puha neoprén zoknik 
  • belső hevederzet rendszer
  • háton vízszintesen elhelyezett fém szárazcipzár (Tizip)
  • kopásálló megerősítések a térdeken és a vállakon
  • forgatható feltöltőszelep, oldalsó töltőgomb
  • állítható leeresztőszelep
Cressi Atelier offline termék, kizárólag viszonteladó partnereink üzleteiben megtalálható.


Búvárruhát keresel? nézd meg a teljes kínálatunkat ITT >>

Kapcsolódó címkék:
#bemutató#búvárruha, #scuba

Tetszett amit olvastál? köszönjük, ha megosztod az ismerőseiddel is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése